loading...
فرهنگی اجتماعی
امیررضا خوردستان بازدید : 6 چهارشنبه 30 مرداد 1392 نظرات (0)

«حسن روحانی معجزه قرن نیست؟ پس چی است؟ الان نمی‌گویی چشم خارجی‌ها به این است که ما یک حرکت محیرالعقول دیگر به جهان معرفی کنیم؟ آیا به اینها فکر کردی؟ آیا میدانی اگر بگویی من معجزه نیستم، تلویزیون‌های خارجی برای گرفتن فیلمت صف نمی‌کشند؟ و روی جلد تایم نمی‌روی؟ آیا به اینها فکر کردی؟ د نکردی. داری ضربه می‌زنی به موقعیت ایران در جهان.»

پوریا عالمی در صفحه آخر روزنامه شرق طی مطلبی طنز نوشت: «آقای حسن روحانی همان اول کار یکباره گفت: حسن روحانی معجزه قرن نیست و اتصال ویژه‌ای به آسمان ندارد. خب این یعنی چی؟ حرف غیرکارشناسی همین است دیگر. ما از وقتی زبان باز کردیم، داریم می‌گوییم مشکل این است که سیاست‌های کلان رئیس به رئیس عوض می‌شود، همین است دیگر. باباجان، حسن‌جان، هشت‌ سال چیز کمی نیست. بچه بود، الان رفته بود کلاس دوم. نوشیدنی آسمانی مدنظر حافظ بود، الان هفت هشت‌ ساله بود و سرش دعوا می‌شد بین عرفا و دست‌اندرکاران. بعد شما آمده‌ای و یکباره می‌گویی حسن روحانی معجزه قرن نیست؟ معجزه قرن نیست؟ پس چی است؟ الان نمی‌گویی چشم خارجی‌ها به این است که ما یک حرکت محیرالعقول دیگر به جهان معرفی کنیم؟ آیا به اینها فکر کردی؟ آیا میدانی اگر بگویی من معجزه نیستم، تلویزیون‌های خارجی برای گرفتن فیلمت صف نمی‌کشند؟ و روی جلد تایم نمی‌روی؟ آیا به اینها فکر کردی؟ د نکردی. داری ضربه می‌زنی به موقعیت ایران در جهان.

تنها برنامه‌ای که با برنامه «اوپرا» و «امریکن گات‌تلنت» رقابت کرده، سخنرانی و مصاحبه معجزه سابق بود.‌ داری چی‌کار می‌کنی حسن؟ کتاب نمی‌خوانی، نه؟ چطور با یک سخنرانی ساده، یک کتاب مستدل درباره «معجزه قرن» را می‌توانی نادیده بگیری؟ بعد برگشتی و می‌گویی اتصال ویژه‌ای به آسمان نداری؟ این حرف است؟ یعنی الان دوران اتصالات تمام شد؟ برق را قطع کردند؟ یا سیم را کشیدند؟ یعنی اتصال نداری، تشعشعات نورانی و هاله‌ای هم رفت هوا؟ مگه میشه؟ ‌داری چی‌کار می‌کنی؟ ما عادت کردیم. عادت.

هشت‌سال کم نیست. من دوست دارم تلویزیون را که روشن می‌کنم با صندلی‌های خالی سازمان ملل روبه‌رو شوم. دوست دارم باز زنگ بزنم به پیک‌موتوری، لولو بیاید و چیزمیزها را با خودش ببرد و برساند به مقصد. دوران لولوها نباید تمام شود. دیپلماسی آب‌ رو بریز همون‌جا هنوز جواب می‌دهد. نکن این کارها را. اتصالات، معادلات و احوالات این قوم را به هم نزن. من عادت کردم. ما عادت کردیم. با این کارها که می‌کنی نمی‌شود. چی را می‌خواهی درست کنی؟ هر کاری می‌کنی بکن حسن، ولی ما چی؟ ما چی‌کاره‌حسن‌بک هستیم؟ فکر ما باش. ما معتاد دیپلماسی دیگری هستیم. بازی را به هم نریز. مشکلات اقتصاد حق با توست اما یادت باشد شکم مردم گرسنه بود اما دل مردم خوش بود. دلخوشی‌ها رانگیر. خیلی ممنون. بای.»

 

#

به گزارش سرویس سیاسی جام، سایت بی بی سی نوشت: « ماهنامه " فارین افرز" از قدیمی ترین نشریات سیاست خارجی آمریکا در نود و یکمین سالگرد انتشارش به زندگی سیاسی و اجتماعی آیت الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران پرداخته است.»

 

به نوشته بی بی سی، این نخستین بار است که یک مجله معتبر آمریکایی تیتر اول و مطلب اصلیش را به مرور مواضع و جهت‌گیری‌های رهبر کنونی ایران اختصاص می‌دهد.

 

رسانه های غربی در زمان پس از انقلاب  تلاش ویژه ای در جهت تخریب حضرت امام خمینی (ره)داشتند که با توجه به شخصیت ایشان نتیجه عکس داشت. به همین دلیل پس از رحلت امام اخبار مربوط به مقام معظم رهبری تا سالهای متمادی مورد بایکوت قرار می گرفت تا ضدتبلیغ آنها تبدیل به تبلیغ نشود.

 


 

بی بی سی: این شماره از مجله همچنین عکس آقای خامنه‌ای را بر روی جلدش چاپ کرده است.

 

این مقاله با عنوان "خامنه ای کیست؟" را ابتدا اکبر گنجی به زبان فارسی نوشته و سپس خلاصه‌ای از آن به انگلیسی ترجمه شده است.

 

گنجی می‌گوید "در واقع آمریکایی‌ها با خواندن این مقاله در می‌یابند که خامنه‌ای چگونه درباره آنها فکر می‌کند و سیاست‌هایشان را چگونه ارزیابی می‌کند."

 

گدین روز، مدیر مسول این مجله هم به بی بی سی فارسی گفت علت اختصاص مطلب اصلی این شماره نشریه به آیت‌الله خامنه‌ای شناخت کم مخاطبان آمریکایی از رهبری است که "قدرت سیاسی بسیار دارد و تصمیماتش با پیامدهای مهم منطقه‌ای و بین المللی همراه است."

 

آقای روز معتقد است برخلاف روسای جمهوری ایران که تحلیل‌های بسیاری از آنها منتشر می شود، ناظران آمریکایی در مورد دیدگاه‌ها و پیشینه فکری آیت‌الله خامنه‌ای که تصمیم گیرنده اصلی در ایران است اطلاعات محدودی دارند.

 

او همچنین گفت اکبرگنجی این مقاله را در مقام یک روزنامه‌نگار و صرفنظر از دیدگاه‌های سیاسیش نوشته است!

 

بی بی سی در پایان می نویسد: « آقای گنجی در انتهای این مقاله پس از برشمردن دلایل بدبینی عمیق آقای خامنه‌ای به غرب، رسیدن به یک راه حل دیپلماتیک با تهران را به ویژه با توجه به ادامه سیاست انزوا و تحریم ایران از سوی آمریکا بسیار مشکل ارزیابی کرده ولی در عین حال معتقد است اگرکاخ سفید به رهبری جمهوری اسلامی اطمینان دهد که سیاست تغییر رژیم را دنبال نمی‌کند و رهبری ایران هم نشان دهد که برنامه هسته‌ای کشورش صلح آمیز است،حل مسالمت آمیز این مناقشه غیر ممکن نیست.»

 

 

برچسب ها 2اخبار+مهم+روز ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    ایا این وبلاگ اینده ی خوبی خواهد داشت؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 5
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 14
  • بازدید امروز : 1
  • باردید دیروز : 8
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 9
  • بازدید ماه : 9
  • بازدید سال : 17
  • بازدید کلی : 206